Peter Lems

Maak kennis met Peter, de bezielde auteur achter onze betoverende muzikale boekenreeks. Al van jongs af aan werd Peter gefascineerd door de kracht van verhalen, een liefde die hem nooit heeft losgelaten. Als een eeuwige dagdromer ontdekte hij de magie van ontsnappen naar andere werelden en nam zijn drie kinderen en nu zijn zes kleinkinderen mee op deze avontuurlijke reis. 

Voor Peter zijn verhalen niet slechts woorden op papier; ze zijn levende melodieën en kleurrijke beelden die kinderen meenemen op een reis van verbeelding. Zijn passie voor vertellen, voorlezen, muziek en reizen weeft een prachtige rode draad door zijn leven, en nu deelt hij deze magie graag met jonge lezers over de hele wereld. Welkom in de wereld van Peter, waar elke bladzijde een nieuwe melodie en een nieuw avontuur bevat. 

Het team

Achter elk boek schuilt naast de schrijver zelf een team van getalenteerde individuen. Peter werd bijgestaan door experts zoals Anton Sinke, de grafisch vormgever die de boeken een unieke uitstraling gaf. Heleen, de getalenteerde illustrator, bracht de personages tot leven met haar creatieve penseelstreken. En de betoverende muziek die de pagina's doorklinkt, werd gecomponeerd door Paul van Loon. Samen hebben zij de woorden omgezet in een meeslepende ervaring die lezers van alle leeftijden betovert en inspireert. Ontdek de harmonie van woorden, beelden en melodieën in onze boeken, dankzij dit bijzondere team van creatieve geesten.

Illustraties

Heleen Wilkens

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Componist

Paul van der Laan

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Grafische vormgeving

Anton Sinke

Anton verzorgde de vormgeving van het boek en het publiciteitsmateriaal

Ontdek de muzikale kinderboeken