Het team

Achter elk boek schuilt naast de schrijver zelf een team van getalenteerde individuen. Peter werd bijgestaan door experts zoals Anton Sinke, de grafisch vormgever die de boeken een unieke uitstraling gaf. Heleen, de getalenteerde illustrator, bracht de personages tot leven met haar creatieve penseelstreken. En de betoverende muziek die de pagina's doorklinkt, werd gecomponeerd door Paul van Loon. Samen hebben zij de woorden omgezet in een meeslepende ervaring die lezers van alle leeftijden betovert en inspireert. Ontdek de harmonie van woorden, beelden en melodieën in onze boeken, dankzij dit bijzondere team van creatieve geesten.

Illustraties

Heleen Wilkens

Heleen heeft al talloze boeken geïllustreerd waarbij elke keer de kleurigheid, de vrolijkheid en de originaliteit van haar figuren opvallen. Zij illustreert voor Peter zijn boeken, promotiemateriaal, en afbeeldingen op de websites.

Componist

Paul van der Laan

Paul is een muzikaal mens, een veelzijdige componist en instrumentalist. Het gevoel voor muziek gaat alle kanten op: pop, rock, klassiek, ballad, kleinkunst. Niet verwonderlijk dus, dat hij ook sprankelende sprookjesachtige muziek voor Tobias of prachiek, melancholieke muziek voor de verhalen van Peter heeft geschreven

Grafische vormgeving

Anton Sinke

Anton is een ervaren grafisch vormgever. Zijn werk straalt professionaliteit uit, consistentie in het toepassen van de betreffende huisstijl, overzichtelijkheid en rust. Je oog gaat altijd gelijk naar waar het om gaat. Anton  verzorgt de grafische vormgeving van alle boeken en  publiciteitsmateriaal van Peter.

Ontdek de muzikale kinderboeken